Vara este deja în toi, și suntem siguri că deja plănuiești de mult să te relaxezi alături de familie, de prieteni, și să-ți încarci bateriile. Poate auzi de la mai multe persoane – dacă ești patron nu ai ce căuta în vacanță, vacanța pentru antreprenori există doar într-un scenariu ideal.

Dar noi, putem să te trimitem în vacanță și mai mult decât atât, putem să-ți pregătim afacerea ca TU să pleci liniștit, să te relaxezi și să profiți la maxim de zile libere fără griji!

vacanta

Dacă până acum ai crezut că este o glumă că te trimitem în vacanță, să știi că a fost o mare greșeală!

Ce trebuie să faci ca liniștea și relaxarea să fie cele două caracteristici ale vacanței tale?

Automatizează-ți afacerea!

vacanta, automatizeaza

Cu noi ai toate vânzările la un loc, și dacă consideri că mai este ceva cu ce te putem ajuta, nu este nicio problemă, căci avem un sistem modular, clădit și dezvoltat după dorințele și cerințele partenerilor!

De 13 ani dezvoltăm platforma care este ca un colac de salvare accesibil de oriunde. Este potrivită pentru orice tip de afacere! Pe bune!

În cazul în care ai o afacere online îți procesăm comenzile de pe site, marketplace, telefon și de pe orice platformă. Unii pe lângă magazinul online mai dețin și un magazin offline a căror stocuri trebuie să le administreze în paralel, dar rezolvăm și această durere de cap! Corelăm tot ce se întâmplă offline și online instant. Dacă ai colete de trimis trebuie doar să accesezi o singură platformă, o să economisești mult timp! Noi îți estimăm cam 2 ore zilnic. În cazul în care ai mai multe documente de trimis la partenerii tăi o poți face direct din platformă, nu trebuie să trimiți separat și cu siguranță așa nu o să uiți! Și nu este o problemă nici dacă ești nevoit să le trimiți imprimate. Avem soluția și pentru imprimare multiplă documente.

vacanta, deasupra norilor

Profitabilitatea vine odată cu creșterea și automatizarea unei afaceri. De asta suntem siguri că te putem trimite în vacanță!

Crede-ne pe cuvânt că o să ai control asupra decurgerii lucrurilor și dacă te relaxezi! Îți ținem noi locul! Deasupra norilor ne ascundem noi!

×