Emiți AWB-uri manual cu copy/paste și mai trimiți colete la adrese incorecte?

CloudSales ERP preia comenzile de pe toate site-urile și generează awb-ul corect cu un singur click! Detalii aici.

Nu poți trimite anumite colete că nu te lasă programul?

În momentul în care preluăm comenzile putem genera o alertă dacă nu ai pe stoc, dar nu te oprim să emiți factura și să reglezi stocul în ritmul tău. Mai mult: poți emite facturi parțiale pentru comenzi sau le poți factura și livra din mai multe puncte de lucru! Detalii aici.

Ai comenzi de pe site dar nu mai ai stoc?

În momentul în care conectăm site-ul tău la ERP-ul nostru, preluăm toată lista de produse cu denumiri, titluri și descrieri și de fiecare dată când se modifică un stoc la un produs, transmitem imediat stocul și la toate site-urile tale! Astfel nu contează dacă ai vândut online sau în magazin, stocurile sunt actualizate! Detalii aici.

Nu primești suportul de care ai nevoie?

Fără suport nu ai ce face cu un soft, chiar dacă știe multe. În prima lună îți oferim consultanță și suport telefonic gratuit pentru a găsi cea mai potrivită implementare pentru afacerea ta.

Ai mai avea nevoie de mici modificări la softul tău existent dar ei nu mai dezvoltă facilități?

Lucrăm de 12 ani cu clienții noștri pentru a dezvolta aplicația pe baza sugestiilor și solicitărilor, astfel avem cele mai multe scenarii deja programate și suntem disponibili să implementăm sau adjustăm aplicația pentru modelul tău de afacere.

Cere un demo să vezi pentru tine cum funcționează aplicația

Oferim un cont demo gratuit pentru 14 zile, perioadă în care îți oferim suport telefonic și prin tichete pentru a te pune în mișcare cât mai repede

×