Dacă emiți zilnic sute de documente care trebuie printate, PrinterQueues face totul posibil în cateva secunde. Selectezi documentele pe care dorești să le printezi și cu un click printezi documentele care altă dată necesitau foarte mult timp.

Poți printa la birou documentele, chiar dacă tu ești pe drum sau într-o altă locație.

Cum te ajută opțiunea PrinterQueues?

  • definești oricâte stații de imprimare
  • poți aloca utilizatorii la aceste stații
  • se pot selecta mai multe documente și cu un click se imprimă toate
  • documentele se pot printa chiar dacă ești în altă locație

Stații de imprimare

Oferim o soluție cloudprint: definești mai multe stații de imprimare și instalezi aplicația noastră PrinterQueues.

Drepturi utilizatori

Definești utilizatorii care să aibă acces la imprimantele configurate în cloud. Este indicat ca doar utilizatorii dintr-o locație să aibă acces la imprimantele locale.

CloudPrinting

Poți imprima documente la birou chiar daca ești pe drum! Orice document emis din program poate fi listat pe oricare stație de imprimare!

MultiPrint cu atașamente

Poți selecta mai multe documente și le listezi pe toate cu un click, inclusiv atașamentele, cum ar fi AWB, broșuri, garanții, facturi, avize, etc.

Stații de imprimare PrinterQueues™

Necesitatea de a imprima sute de facturi emise zilnic ne-a indicat să dezvoltăm o soluție inovativă pentru a imprima toate documentele deodată. Acest lucru fiind puțin mai dificil din web, am creat stații virtuale de imprimare PrinterQueues. Documentele emise în aplicație pot fi listate direct pe imprimanta locală, descărcate în PDF sau trimise pentru a fi imprimate pe una dintre stațiile virtuale definite.

Pentru fiecare stație se configurează o aplicație locală pe un calculator cu Windows 10, la care este conectat o imprimantă. Acest mic program va monitoriza in continuu Queue-ul alocat lui și va lista orice document trimis la imprimat.

Drepturi de imprimare

Bineînteles este necesar să limităm utilizatorii, astfel am creat permisiuni pentru utilizatorii care să aiba acces la stațiile de imprimare.

Cloudprint de oriunde

Aplicația noastă fiind o soluție în cloud, poate plasa orice document în aceste Queue-uri de oriunde, astfel putem lista orice document pe oricare din imprimantele configurate în cloud. Bineînțeles avem mai multe măsuri de siguranță și doar utilizatorii logați și autorizați pot lista documente.

Imprimare multiplă cu un singur click

Am implementat opțiunea de imprimare mai multe documente selectate la:

Adițional a devenit o necesitate să imprimăm și anumite atașamente în același timp. De exemplu la imprimarea facturilor fiscale, am implementat opțiuni pentru a imprima automat după fiecare factură și următoarele tipuri de atațamente:

  • Picker list (conține produsele de împachetat + locația acestora pe rafturi)
  • AWB-ul emis
  • Borderou expediție Poșta Română
  • Certificat de garanție produse
  • Prospecte și Broșuri anexate la produsele facturate
  • Garanțiile specifice produselor (se pot încărca garanții în format PDF la produsele din nomenclator)
×