Te trimitem în vacanță!

Vara este deja în toi, și suntem siguri că deja plănuiești de mult să te relaxezi alături de familie, de prieteni, și să-ți încarci bateriile. Poate auzi de la mai multe persoane – dacă ești patron nu ai ce căuta în vacanță, vacanța pentru antreprenori există doar într-un scenariu ideal.

Dar noi, putem să te trimitem în vacanță și mai mult decât atât, putem să-ți pregătim afacerea ca TU să pleci liniștit, să te relaxezi și să profiți la maxim de zile libere fără griji!

vacanta

Dacă până acum ai crezut că este o glumă că te trimitem în vacanță, să știi că a fost o mare greșeală!

Ce trebuie să faci ca liniștea și relaxarea să fie cele două caracteristici ale vacanței tale?

Automatizează-ți afacerea!

vacanta, automatizeaza

Cu noi ai toate vânzările la un loc, și dacă consideri că mai este ceva cu ce te putem ajuta, nu este nicio problemă, căci avem un sistem modular, clădit și dezvoltat după dorințele și cerințele partenerilor!

De 13 ani dezvoltăm platforma care este ca un colac de salvare accesibil de oriunde. Este potrivită pentru orice tip de afacere! Pe bune!

În cazul în care ai o afacere online îți procesăm comenzile de pe site, marketplace, telefon și de pe orice platformă. Unii pe lângă magazinul online mai dețin și un magazin offline a căror stocuri trebuie să le administreze în paralel, dar rezolvăm și această durere de cap! Corelăm tot ce se întâmplă offline și online instant. Dacă ai colete de trimis trebuie doar să accesezi o singură platformă, o să economisești mult timp! Noi îți estimăm cam 2 ore zilnic. În cazul în care ai mai multe documente de trimis la partenerii tăi o poți face direct din platformă, nu trebuie să trimiți separat și cu siguranță așa nu o să uiți! Și nu este o problemă nici dacă ești nevoit să le trimiți imprimate. Avem soluția și pentru imprimare multiplă documente.

vacanta, deasupra norilor

Profitabilitatea vine odată cu creșterea și automatizarea unei afaceri. De asta suntem siguri că te putem trimite în vacanță!

Crede-ne pe cuvânt că o să ai control asupra decurgerii lucrurilor și dacă te relaxezi! Îți ținem noi locul! Deasupra norilor ne ascundem noi!

Interviu fulger din spatele turnurilor cu jocuri de societate – Jocozaur.ro

Sursă foto: Facebook Partener

Chiar de la începutul dezvoltării platformei Business Online Control Panel partenerii și colaboratorii noștri au fost pe primul loc. Mereu am considerat că esența dezvoltării, profitabilității sunt ei, cei care au avut și au încredere în platforma noastră.

Fără feedback-uri și testimoniale nu putem să vorbim despre creștere, scalabilitate și nicidecum despre dezvoltare. Așa ne-am hotărât să realizăm o serie de interviuri cu partenerii noștri fără de care azi, după 12 ani de dezvoltare tehnică nu puteam crește.

Pe Gábor Nagy, partenerul nostru de la Jocozaur.ro l-am întrebat despre experința lui avută după ce a început să folosească platforma noastră în cloud.

Ce se ascunde sub brandul Jocozaur?

Am terminat facultatea și nu-mi găseam loc de muncă însă eram un împătimit al jocurilor de societate. Și m-am întrebat ce ar fi dacă aș face afacere din hobby-ul meu. (Auzeam ici pe colo că foarte mulți așa au reușit m-am gândit să văd, oare eu pot?) Uite așa mi-am propus să fim și noi o pată de culoare în lumea de business din Romania.

Și ce facem noi? Suntem o afacere crescută de la firul ierbii, îi servim pe toți curioșii cu jocuri de societate. Ajutăm părinți să-și petreacă mai mult timp cu copii lor, pe ei să se distreze, dar să și învețe. Azi, oferim mai mult de 2000+ de tipuri de jocuri de societate, pentru toate vârstele.

Fiind o afacere în creștere presupun că și tehnologia vă vine la un moment dat în ajutor. Sistematizarea la 2000 de produse și automatizarea vânzărilor este esențială, chiar crucială. Cum ne-ați ales pe noi?

Da, tehnologia are un rol extrem de important în business-ul nostru. Mai ales după deschiderea magazinului offline ne-am decis să deschidem și un magazin online. Cu activitate în offline și online eram ferm convinși că ne trebuie ajutor. Eram hotărâți să avem la îndemână o platformă care să ne ofere mai mult decât o posibilitate de emitere a facturilor și mai ales doream să avem timp, să experimentăm noile tendințe de pe piața jocurilor de societate.

Ne doream un soft, un mini ERP, în cloud accesibil de oriunde în care cerințele noastre erau implementate. La o prezentare de business am auzit despre platforma BOCP , un mini ERP modular a cărei prezentare m-a convins că va fi o alegere bună perfect pentru noi. Înainte foloseam un software tot în cloud, unde din păcate problemele și cerințele noastre nu erau ascultate. Trebuie să remarc faptul că la voi chiar clientul este pe primul loc, problemele sunt rezolvate și este loc pentru brainstorming comun. Practic, cu implementarea acestei platforme avem un partnere de nădejde.

Care a fost principala problemă remediată?

După cum spuneam înainte foloseam un program de facturare tot în cloud însă erau multe probleme care nu au putut fi rezolvate. De exemplu posibilitatea de eroare umană era destul de mare. Factura o puteam genera automat din website-ul meu, dar AWB-ul trebuia să-l facem manual din platforma curierului. Acest lucru funcționa foarte încet, și pierdeam mult timp. Pe lângă asta nu exista o bază de date din care să accesăm foarte ușor la care factură care AWB generat corespunde. Nu aveam o bază de date activă din care să se poate genera un raport din care să-mi pot da seama care produse sunt încărcate în webshop-ul nostru și care nu. După implementare BOCP-ului ne-am dat seama că din stocul la cele doua magazine online la care este conectat, nu erau încarcate aproximativ 1500 produse. Ne-am pus stocul de produse în ordine, am sincronizat marfa cu doar câteva clickuri. Pot să vă spun foarte mândru că datorită acestui fapt am crescut radical vânzările online, fiindca aveam o “hartă” despre produsele care au lipsit de pe site.

Deci aveți acum toate vânzările la un loc, evidența este ținută de un singur sistem?

În aceași locație, cu același număr de angajati putem pregăti aproximativ de 4-5 ori mai multe comenzi online/ zi. Ceea ce pentru noi este o creștere extrem de mare. Avem un control ABSOLUT asupra comenzilor online și offline accesând numai o singură platformă și acest lucru ne ușurează extrem de mult munca. Am câștigat timp, și da, pot să spun că astfel putem crește, putem dezvolta afacerea noastră.

Avem o gamă largă de produse și servicii pe care ați optat să le folosiți. Noi creștem alături de partenerii noștri și suntem curioși de sugestiile Dvs.

Da, întradevăr gestiunea noastră este conectată la casa noastră de marcat tot cu ajutorul platformei. Este ușor de folosit, însă în viitor am vrea să vedem încă două butoane, dar suntem siguri că se va rezolva.

Știm că este în dezvoltare knowledgebase-ul , tutoriale care ne vor fi de folos deoarece este o platformă foarte complexă și am vrea să știm tot ce putem realiza cu ea. Pâna atunci – bineînțeles discutăm despre nelămuririle noastre cu dezvoltatorii și urmărim tutorialele realizate.

Ne așteaptă o cale lungă, însă suntem siguri că am făcut alegerea smart pentru noi!

Veți fii Dvs. următorul nostru intervievat? Cereți CONT DEMO și veniți cu întrebări!

Îți automatizăm vânzările la maxim!

Te-ai gândit vreodată cât de mult te ajută dacă poți să-ți automatizezi vânzările și că drumul tău către profitabilitate ar fi mai lin?

Ne-am gândit să-ți spunem cam ce se întâmplă: tu câștigi timp, și cu ajutorul nostru o să ai mai multă vizibilitate asupra vânzărilor, clienții tăi cu siguranță vor fi mai fericiți deoarece o să ai timp pentru ei, și știi cum se spune, dacă clientul este fericit, afacerea crește sub ochii tăi!

Tu scapi de încurcături, iar drumul informațiilor nu va mai fi atât de anevoios.

Îți va crește vizibilitatea asupra vânzărilor, vei putea observa cu ușurință mișcările din gestiune. Pe lângă asta, îți va fi de la sine înțeles care sunt soluțiile perfecte pentru tine.

Dacă crezi că ți-am putea ajuta afacerea să crească cere un cont demo, testează gratuit și nu vei regreta!

Ofertă specială Sărbători 2020
×