Vinzi pe Marketplace, facturezi cu CloudSales

Vânzările în mediul online au înregistrat o creștere substanțială în ultimii doi ani, chiar și de peste 100% față de anii precedenți.

Cei mai mulți antreprenori s-au reorganizat și au intrat pe piața online, fie prin realizarea unui magazin virtual, fie prin înregistrarea pe o platformă marketplace care le-a permis încărcarea și prezentarea produselor comercializate.

vanzari online prin marketplace

În România există mai multe markeplace-uri care de-a lungul timpului au devenit cunoscute atât printre antreprenori cât și printre consumatori ca fiind de încredere și pe care se găsește o gamă variată de produse.

Ești antreprenor și vinzi prin marketplace-uri?

Dacă ești antreprenor și vinzi pe mai multe markeplace-uri atunci cunoști necesitatea unui soft care să te ajute în procesarea comenzilor din mai multe surse, astfel încât urmărirea, facturarea și trimiterea comenzilor către clienții tăi să nu devină o corvoadă, mai ales în cazul în care vorbim de sute de comenzi pe zi.

Exact pentru asta există CloudSales!

Care sunt beneficiile conectării marketplace-urilor cu CloudSales?

CloudSales este un soft care te ajută să elimini stresul din compania ta.

Produsele, descrierile, caracteristicile și imaginile se preiau automat în soft, iar în anumite cazuri (eMag) acestea pot fi publicate pe marketplace direct din soft.

Toate comenzile tale de pe marketplace-uri sunt procesate într-un singur loc, stocurile sunt sincronizate în timp real, facturile ajung la clienții tăi prin mail, generezi AWB-urile pentru curieri, iar tu ai timp să te ocupi și de alte lucruri importante cum ar fi creșterea companiei.

cresterea companiei prin vanzari marketplace

Cu ce marketplace-uri colaborează CloudSales?

De-a lungul timpului am realizat integrări cu unele dintre cele mai cunoscute marketplace-uri de pe piață. Printre acestea se numără:

vanzari prin marketplace
vanzari prin marketplace
vanzari prin marketplace
vanzari prin marketplace
vanzari prin marketplace
fashionup

Vrei să procesezi toate comenzile din aceeași interfață?

Dacă și tu vinzi prin aceste marketplace-uri, dar și prin altele pe care nu le găsești în listă și dorești o integrare, completează formularul și vezi cum te ajută soluția noastră!

Scapă de grija facturării comenzilor de pe eMag cu CloudSales ERP!

Dacă te-ai hotărât să vinzi pe eMag sau deja vinzi de ceva vreme poți să integrezi contul tău de eMag cu CloudSales ERP și îți facturezi comenzile cu un singur click. CloudSales ERP transmite automat factura și AWB-ul pentru fiecare comandă finalizată direct în contul clientului, fără nici un efort din partea ta.

Care sunt avantajele integrării?

  • preluăm lista ta de produse de pe eMag, împreună cu poze, descrieri și caracteristici
  • preluăm comenzile
  • se selectează un număr nelimitat de comenzi și cu un click se emite factură fiscală pentru toate comenzile
  • stocul se transmite actualizat în timp real către toate platformele conectate
  • transmitere stoc posibil din rețete, pentru produse bundle sau produse finite
  • transmitere stoc furnizor sau stoc fictiv
  • poți gestiona lista de produse din aceeași interfață
  • orice modificare de preț efectuată în programul de gestiune, se poate transmite automat către eMag
  • facturile se exportă rapid către programe de contabilitate

Crează cont gratuit și integrează cu eMag marketplace!

Interviu fulger în depozitul de gadget-uri care ne protejează copii – babytoy.ro

Deși este vară și mulți dintre noi își petrec vacanța mult așteptată există și excepții – așa am reușit să-l intervievăm pe Iordan Alexandru, fondatorul babytoy.ro și partenerul nostru de mai mulți ani.

Știm că tehnologia joacă un rol important în viața noastră zilnică, fie la servici, fie acasă. Suntem înconjurați de gadget-uri în orice activitate. Uneori ne înspăimântă faptul cât de controlată este viața noastră din punct de vedere tehnologic, iar alteori ne considerăm binecuvântați căci dezvoltarea și inovația de pe piața tehnologică ne ferește de multe, și de ce nu, conferă siguranță. Mai ales dacă este vorba de copiii noștri.

Pentru Dl. Iordan Alexandru siguranța copiilor este pe primul loc. Acesta a fost motivul pentru care a pus bazele unui business de nișă, – un magazin online care oferă în special pentru părinți gadgetu-uri de supraveghere.

La ce trebuie să ne gândim când vorbim de gadget-uri? Poate la roboței?

Da, putem să ne gândim și la roboței, de ce nu 🙂 Poate la o cameră video în formă de roboțel într-o cameră de băiat, dar de ce nu pot fi și fetițe cărora le plac roboțeii? La noi gadgeturile sunt camere de supraveghere, monitoare pentru bebeluși, smartwatch-uri și dispozitive care să ușureze viața viitoarelor mămici.

Deserviți o comunitate de părinți și nu numai, cum reusiți să țineți totul sub control?

Ne bucurăm foarte mult de existența softului Business Online Control Panel, deoarece traficul nostru se desfășoară pe mai multe platforme, însă cu acest ERP de gestiunea afacerii totul este foarte transparent, logic, și avem parte de un suport care este de neprețuit.

Care sunt cele 5 motive pentru care ați ales să profitați de softul nostru?

Nu ne limitează, ne deschide noi orizonturi. Dacă știi ce îți dorești de la propria afacere, este un software care te ajută să crești. Ne face expedierea coletelor mai ușoară, emiterea AWB-urilor, faptul că se pot trimite din aceeași platformă, chiar dacă comanda unui produs vine de pe o altă platformă, astfel a scăzut mult posibilitatea să greșim. Putem genera rapoartele de care avem nevoie, ca să planificăm strategic pentru fiecare an financiar. Suportul pe care-l primim este de neprețuit, și deschiderea profesioniștilor pentru noi cerințe este extraordinară! Ne ajută foarte mult la comenzile noastre venite de pe platforma eMag.

Ce probleme s-au rezolvat după ce ați început să folosiți platforma noastră?

Am avut foarte mare nevoie de filtrarea comenzilor de pe platforma eMAG, și s-a rezolvat integrarea cu webshopul nostru de pe un alt marketplace.

Timpul pe care îl petreceți cu onorarea comenzilor necesită un management foarte strict. Ați observat schimbări după ce ați început folosirea platformei noastre în cloud?

Da, sigur. Timpul pe care îl petrecem la generarea comenzilor provenite de pe platforma eMag a scăzut considerabil, ceea ce ne ajută să avem focus pe celelalte activități ale firmei.

După cum bine știți partenerii noștri sunt pe primul loc. Dorim ca fiecare dintre ei să-și crească afacerea și alături de ei să creștem și noi. Ce ați vedea în viitor ca să implementăm în softul nostru?

Fiind un soft foarte complex, cu multe facilități ne place simplitatea și eleganța interfeței folosite, însă poate vor fi unii cărora iconițele și culorile mai stridente ar fi plăcute. Știm că în backstage se întâmplă multe, și poate în viitor putem discuta și de aplicație dedicată pentru iOS.

Te trimitem în vacanță!

Vara este deja în toi, și suntem siguri că deja plănuiești de mult să te relaxezi alături de familie, de prieteni, și să-ți încarci bateriile. Poate auzi de la mai multe persoane – dacă ești patron nu ai ce căuta în vacanță, vacanța pentru antreprenori există doar într-un scenariu ideal.

Dar noi, putem să te trimitem în vacanță și mai mult decât atât, putem să-ți pregătim afacerea ca TU să pleci liniștit, să te relaxezi și să profiți la maxim de zile libere fără griji!

vacanta

Dacă până acum ai crezut că este o glumă că te trimitem în vacanță, să știi că a fost o mare greșeală!

Ce trebuie să faci ca liniștea și relaxarea să fie cele două caracteristici ale vacanței tale?

Automatizează-ți afacerea!

vacanta, automatizeaza

Cu noi ai toate vânzările la un loc, și dacă consideri că mai este ceva cu ce te putem ajuta, nu este nicio problemă, căci avem un sistem modular, clădit și dezvoltat după dorințele și cerințele partenerilor!

De 13 ani dezvoltăm platforma care este ca un colac de salvare accesibil de oriunde. Este potrivită pentru orice tip de afacere! Pe bune!

În cazul în care ai o afacere online îți procesăm comenzile de pe site, marketplace, telefon și de pe orice platformă. Unii pe lângă magazinul online mai dețin și un magazin offline a căror stocuri trebuie să le administreze în paralel, dar rezolvăm și această durere de cap! Corelăm tot ce se întâmplă offline și online instant. Dacă ai colete de trimis trebuie doar să accesezi o singură platformă, o să economisești mult timp! Noi îți estimăm cam 2 ore zilnic. În cazul în care ai mai multe documente de trimis la partenerii tăi o poți face direct din platformă, nu trebuie să trimiți separat și cu siguranță așa nu o să uiți! Și nu este o problemă nici dacă ești nevoit să le trimiți imprimate. Avem soluția și pentru imprimare multiplă documente.

vacanta, deasupra norilor

Profitabilitatea vine odată cu creșterea și automatizarea unei afaceri. De asta suntem siguri că te putem trimite în vacanță!

Crede-ne pe cuvânt că o să ai control asupra decurgerii lucrurilor și dacă te relaxezi! Îți ținem noi locul! Deasupra norilor ne ascundem noi!

Interviu fulger din spatele turnurilor cu jocuri de societate – Jocozaur.ro

Sursă foto: Facebook Partener

Chiar de la începutul dezvoltării platformei Business Online Control Panel partenerii și colaboratorii noștri au fost pe primul loc. Mereu am considerat că esența dezvoltării, profitabilității sunt ei, cei care au avut și au încredere în platforma noastră.

Fără feedback-uri și testimoniale nu putem să vorbim despre creștere, scalabilitate și nicidecum despre dezvoltare. Așa ne-am hotărât să realizăm o serie de interviuri cu partenerii noștri fără de care azi, după 12 ani de dezvoltare tehnică nu puteam crește.

Pe Gábor Nagy, partenerul nostru de la Jocozaur.ro l-am întrebat despre experința lui avută după ce a început să folosească platforma noastră în cloud.

Ce se ascunde sub brandul Jocozaur?

Am terminat facultatea și nu-mi găseam loc de muncă însă eram un împătimit al jocurilor de societate. Și m-am întrebat ce ar fi dacă aș face afacere din hobby-ul meu. (Auzeam ici pe colo că foarte mulți așa au reușit m-am gândit să văd, oare eu pot?) Uite așa mi-am propus să fim și noi o pată de culoare în lumea de business din Romania.

Și ce facem noi? Suntem o afacere crescută de la firul ierbii, îi servim pe toți curioșii cu jocuri de societate. Ajutăm părinți să-și petreacă mai mult timp cu copii lor, pe ei să se distreze, dar să și învețe. Azi, oferim mai mult de 2000+ de tipuri de jocuri de societate, pentru toate vârstele.

Fiind o afacere în creștere presupun că și tehnologia vă vine la un moment dat în ajutor. Sistematizarea la 2000 de produse și automatizarea vânzărilor este esențială, chiar crucială. Cum ne-ați ales pe noi?

Da, tehnologia are un rol extrem de important în business-ul nostru. Mai ales după deschiderea magazinului offline ne-am decis să deschidem și un magazin online. Cu activitate în offline și online eram ferm convinși că ne trebuie ajutor. Eram hotărâți să avem la îndemână o platformă care să ne ofere mai mult decât o posibilitate de emitere a facturilor și mai ales doream să avem timp, să experimentăm noile tendințe de pe piața jocurilor de societate.

Ne doream un soft, un mini ERP, în cloud accesibil de oriunde în care cerințele noastre erau implementate. La o prezentare de business am auzit despre platforma BOCP , un mini ERP modular a cărei prezentare m-a convins că va fi o alegere bună perfect pentru noi. Înainte foloseam un software tot în cloud, unde din păcate problemele și cerințele noastre nu erau ascultate. Trebuie să remarc faptul că la voi chiar clientul este pe primul loc, problemele sunt rezolvate și este loc pentru brainstorming comun. Practic, cu implementarea acestei platforme avem un partnere de nădejde.

Care a fost principala problemă remediată?

După cum spuneam înainte foloseam un program de facturare tot în cloud însă erau multe probleme care nu au putut fi rezolvate. De exemplu posibilitatea de eroare umană era destul de mare. Factura o puteam genera automat din website-ul meu, dar AWB-ul trebuia să-l facem manual din platforma curierului. Acest lucru funcționa foarte încet, și pierdeam mult timp. Pe lângă asta nu exista o bază de date din care să accesăm foarte ușor la care factură care AWB generat corespunde. Nu aveam o bază de date activă din care să se poate genera un raport din care să-mi pot da seama care produse sunt încărcate în webshop-ul nostru și care nu. După implementare BOCP-ului ne-am dat seama că din stocul la cele doua magazine online la care este conectat, nu erau încarcate aproximativ 1500 produse. Ne-am pus stocul de produse în ordine, am sincronizat marfa cu doar câteva clickuri. Pot să vă spun foarte mândru că datorită acestui fapt am crescut radical vânzările online, fiindca aveam o “hartă” despre produsele care au lipsit de pe site.

Deci aveți acum toate vânzările la un loc, evidența este ținută de un singur sistem?

În aceași locație, cu același număr de angajati putem pregăti aproximativ de 4-5 ori mai multe comenzi online/ zi. Ceea ce pentru noi este o creștere extrem de mare. Avem un control ABSOLUT asupra comenzilor online și offline accesând numai o singură platformă și acest lucru ne ușurează extrem de mult munca. Am câștigat timp, și da, pot să spun că astfel putem crește, putem dezvolta afacerea noastră.

Avem o gamă largă de produse și servicii pe care ați optat să le folosiți. Noi creștem alături de partenerii noștri și suntem curioși de sugestiile Dvs.

Da, întradevăr gestiunea noastră este conectată la casa noastră de marcat tot cu ajutorul platformei. Este ușor de folosit, însă în viitor am vrea să vedem încă două butoane, dar suntem siguri că se va rezolva.

Știm că este în dezvoltare knowledgebase-ul , tutoriale care ne vor fi de folos deoarece este o platformă foarte complexă și am vrea să știm tot ce putem realiza cu ea. Pâna atunci – bineînțeles discutăm despre nelămuririle noastre cu dezvoltatorii și urmărim tutorialele realizate.

Ne așteaptă o cale lungă, însă suntem siguri că am făcut alegerea smart pentru noi!

Veți fii Dvs. următorul nostru intervievat? Cereți CONT DEMO și veniți cu întrebări!

Îți automatizăm vânzările la maxim!

Te-ai gândit vreodată cât de mult te ajută dacă poți să-ți automatizezi vânzările și că drumul tău către profitabilitate ar fi mai lin?

Ne-am gândit să-ți spunem cam ce se întâmplă: tu câștigi timp, și cu ajutorul nostru o să ai mai multă vizibilitate asupra vânzărilor, clienții tăi cu siguranță vor fi mai fericiți deoarece o să ai timp pentru ei, și știi cum se spune, dacă clientul este fericit, afacerea crește sub ochii tăi!

Tu scapi de încurcături, iar drumul informațiilor nu va mai fi atât de anevoios.

Îți va crește vizibilitatea asupra vânzărilor, vei putea observa cu ușurință mișcările din gestiune. Pe lângă asta, îți va fi de la sine înțeles care sunt soluțiile perfecte pentru tine.

Dacă crezi că ți-am putea ajuta afacerea să crească cere un cont demo, testează gratuit și nu vei regreta!

Ofertă specială Sărbători 2020
×