Black Friday este o perioadă aglomerată, în care trebuie să onorezi zeci sau sute de comenzi într-un timp foarte scurt. Pentru a face față acestui volum, ai nevoie de un sistem informatic puternic care să te ajute să ții evidența comenzilor, să facturezi și să expediezi produsele rapid, ușor și fără erori.

BOCP-CloudSales ERP este un sistem informatic care te ajută să onorezi comenzile la timp oferindu-ți următoarele avantaje:

  • Preluarea rapidă a listelor de produse și comenzi: CloudSales ERP poate prelua în câteva minute lista ta de produse, împreună cu poze, descrieri și caracteristici. De asemenea, poate prelua comenzile de pe orice platformă online sau marketplace.
  • Facturare automată: CloudSales ERP te ajută să facturezi cu un click una sau mai multe comenzi deodată.
  • Autogenerare factură și AWB: procesul de facturare și emitere AWB poate fi complet automatizat, astfel factura și AWB-ul se emit fără intervenția umană în anumite condiții de stoc și respectând regulile definite de tine
  • Stocul în timp real: BOCP-CloudSales ERP îți permite să verifici în timp real stocul în toate punctele de lucru fizice și online.
  • Estimare cost de livrare: am integrat posibilitatea de a interoga costul de livrare a fiecărui curier, pentru ca tu să livrezi mereu la cel mai avantajos preț
×