Submodulul BOCP® Cereri Produse lipsă pentru consum permite tehnicienilor să solicite produse care nu există în nomenclator. Această funcționalitate este utilă în situațiile în care un tehnician trebuie să efectueze o reparație sau o instalare și nu găsește produsul necesar în sistem și nici nu are dreptul de a crea produse noi în nomenclatorul de produse.

Această opțiune este implementată la modulul BOCP® Workmanager Service Software

Funcționalități

La evaluarea necesarului de consum, dacă un tehnician nu găsește un anumit produs în lista de produse, va putea crea o cerere pentru acel produs. Tehnicianul poate crea una sau mai multe cereri pentru produse lipsă.

Pe lista fișelor de service, fișele care au cereri de produse lipsă vor fi marcate cu o iconiță de produs lipsă și se pot filtra fișele care au astfel de cereri pentru a fi mai ușor de identificat și onorat.

Pe baza cererilor de produse lipsă, responsabilul de nomenclator și achiziții poate crea produse noi. Aceste produse noi pot fi adăugate imediat pe necesarul de consum.

Acest submodul este util firmelor care efectuează reparații service, întrucât permite tehnicienilor să obțină rapid produsele necesare pentru a efectua reparații sau instalări și reduce timpul necesar pentru crearea de produse noi în nomenclator.

Se activează ca extraopțiune la pachetul de bază BOCP® Workmanager Service Software, dar bineînțeles, oferim și o scurtă perioadă pentru testare

×