Submodulul BOCP® Colectare Semnături Clienți permite atașarea unei secțiuni de semnare la oferte sau procese verbale, iar clientul are opțiunea pentru a semna cu degetul direct pe ecranul dispozitivului, tabletă sau telefon, sau să deseneze cu mouseul semnătura pe ecran, oferindu-le astfel clienților tăi o experiență mai ușoară în semnarea și acceptarea documentelor emise pentru ei.

Formularul pentru colectarea semnăturii este implementat la următoarele module:

  • BOCP® Ofertare și comenzi
  • BOCP® Workmanager Service Software (fișe service, proces verbal de preluare în service și proces verbal de returnare în service)

În viitorul apropiat va fi implementat și la modulele de Contracte și Devize lucrări.

Funcționalități

Pentru ca, clientul să semneze, are nevoie să acceseze documentul pe device-ul lui.

Astfel, la documentele ce pot fi semnate am implementat un link direct care permite accesarea securizată a documentului.
Linkul pentru a accesa documentul se poate deschide direct de pe documentul dorit sau se poate trimite prin email clientului.
La trimiterea emailului pe baza ofertei sau al unui proces verbal se poate folosi o cheie de înlocuire care va conține linkul securizat la document.

Dacă clientul se află în fața ta, acestuia i se poate înmâna o tabletă cu documentul deschis care afișează secțiunea de semnare sau se poate trimite un email cu linkul care deschide documentul.

Pentru a semna, clientul trebuie să își introducă Numele și să deseneze semnătura lui. Datele vor fi salvate împreună cu adresa IP de pe care se efectuază operațiunea, și documentul se va închide (oferta devine acceptată și nu se mai poate semna încă o dată, decât dacă se șterge statusul acceptată de client)

Daca clientul intră din nou pe document va vedea semnătura lui, precum și data și ora la care a semnat.

Semnarea de către clienț, fiind un acord exprimat, inițiază evenimentele programate la modulul de ofertare pentru acceptarea ofertei. Aici se pot preprograma diferite evenimente, activări de servicii, etc., iar la secțiunea de setări există o opțiune pentru a trimite un email de confirmare în urma înregistrării acceptului clientului.

BOCP® vine și cu o interfață pentru gestionarea semnăturilor clienților, astfel la modulul Documente -> Semnături clienți se pot vedea toate semnăturile primite de la clienți.

Acest modul se activează ca extraopțiune la unul dintre pachetele de bază, dar bineînțeles, oferim și o scurtă perioadă pentru testare.

×